Γιατί να έρθω στην «Παιχνιδομαθητεία»

Με αφορμή την αγάπη για τα παιδιά, το σεβασμό στο  «πώς μαθαίνει» και «πώς αισθάνεται» το παιδί,  αλλά και το μεράκι για τη δημιουργία κατάλληλου μαθησιακού υλικού που υποστηρίζει τα παιδιά,  δημιουργήσαμε την «Παιχνιδομαθητεία».

Η «Παιχνιδομαθητεία», στεγάζεται σε μια υπέροχη μονοκατοικία, στο κέντρο του Αμαρουσίου. Αποτελείται από ευρύχωρες αίθουσες με φυσικό φωτισμό και έναν κήπο ειδικά διαμορφωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί  παιδικές φωνούλες.

Όλες οι αίθουσες είναι διαμορφωμένες σε επιμέρους μαθησιακούς σταθμούς, που προάγουν την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού και τη μαθησιακή διαδικασία. Διαθέτουν γωνιά ηλεκτρονικού υπολογιστή - εκτύπωσης, tablet, γωνιά δημιουργικής γραφής, «μαγικό χαλί» ανάγνωσης, γωνιά κατευθυντικού και μη κατευθυντικού παιχνιδιού κα.  Χρησιμοποιούμε τα πιο πρόσφατα και επιστημονικά εγκεκριμένα παιδαγωγικά υλικά,  καθώς και παιχνίδια για κάθε ηλικιακή βαθμίδα.

Η διακόσμηση σε κάθε αίθουσα είναι διαφορετική και τα χρώματα έχουν επιλεγεί με σκοπό να ξεκουράζουν το βλέμμα και να δημιουργούν μια οικεία και φιλική ατμόσφαιρα για τους θεραπευτές και τα παιδιά.